november

21nov11:0016:00Nederlandse Mini ClubdagMINI11:00 - 16:00 Expo Hoevelaken, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken Organisator: Mini Seven Club Nederland TYPE EVENT:MEETING,RIDEPROVINCIE:GELDERLANDTYPE AUTO:OLDTIMER,MUSCLECAR

Details meeting

Heb jij een Mini uit 1959 of 2021? Of van een bouwjaar daartussenin? Kom dan kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini’s van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

 

Gratis toegang
De clubdag duurt van 11:00 – 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s. In verband met de huidige coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht, dit kan via het formulier op de website. Indien de overheid dit verplicht stelt zullen we om een coronatoegangsbewijs vragen.

https://www.minisevenclub.nl/evenementen/2021/nederlandse-mini-clubdag-gd

 

Miniclubs
Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom.

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden.

 

Vragen?
Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met het organisatieteam, Esther, Sharon en Natascha via events@minisevenclub.nl.

 

Delen van dit facebookevent op jouw eigen pagina om het deze dag bij zoveel mogelijk Minirijders onder de aandacht te brengen wordt zeer gewaardeerd.

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda.
Tot dan!

Meer

Organisator

Mini Seven Club Nederlandevents@minisevenclub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X