februari

20feb11:0015:00DayDrive 2ALLE MERKEN11:00 - 15:00 Organisator: DayDrive TYPE EVENT:FESTIVALPROVINCIE:GELDERLAND

Details meeting

Tijdens de tweede editie van de DayDrive zullen wij samen met alle deelnemers een tour rijden door Gelderland. Wij stellen zorgvuldig een route samen met veel afwisseling en prachtige wegen. Alleen deelnemers van dit evenement ontvangen de exactie locatie(s) en route (in GPX formaat).

Bij aankomst op de startlocatie wordt je ontvangen door ons team en ontvang je een goodiebag gevuld met wat te eten en drinken voor onderweg en een route/informatie folder.

Inschrijvingen worden handmatig door ons team beoordeeld, je ontvangt na goedkeuring een e-mail met betalingslink. Zodra de betaling is ontvangen ontvang je automatisch een bevestiging en een digitaal ticket. Neem je ticket digitaal of op papier mee om toegang te krijgen tot het evenement.

Planning

Hou je niet van wachten? Kom dan wat later aan op de startlocatie. Wil je alle auto’s goed bekijken? Zorg er dan juist voor dat je op tijd aanwezig bent!

11:00 – 11:30 Aanvang en ontvangst op startlocatie met koffie & thee.

11:30 – 11:45 Klaarmaken voor de start!

11:45 – 11:50 Startsignaal van de tour.

11:45 – 14:15 Ultiem genieten tijdens het rijden van de route.

14:15 Aankomst eindlocatie en nagenieten van de tour.

Deelnemerslijst

Wij werken deze lijst handmatig bij (indien deelnemers een foto uploaden bij hun inschrijving) zodra een inschrijving is goedgekeurd en betaald.

Meer

Tijd

(Zondag) 11:00 - 15:00

Organisator

DayDriveinfo@daydrive.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X