december

26dec(dec 26)10:0028(dec 28)18:00DAY1 World of CarsALLE MERKEN10:00 - 18:00 (28) Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht Organisator: 402 Automotive TYPE EVENT:MEETINGPROVINCIE:UTRECHTTYPE AUTO:TUNING,OLDTIMER,SUPERCAR,MUSCLECAR

Details meeting

We kijken er net zo naar uit als jullie. De eerste editie van DAY1 World of Cars in de Jaarbeurs. We willen de beurs perfect en zonder 1,5m afstand doen. We mikken daarom op de kerstvakantie. Vanaf 2e kerstdag en de dagen erna kijk je ogen uit in de Jaarbeurs. Jouw gekochte tickets worden automatisch omgezet en blijven natuurlijk geldig op de nieuwe datum. We schakelen weer een versnelling omhoog en zijn blij en dankbaar voor jullie support!

Het Youtube mannen- en lifestyle kanaal DAY1 en eventorganisator 402 Automotive organiseren een splinternieuw auto- en lifestyle event in Jaarbeurs Utrecht. DAY1 Lifestyle en 402 verbinden met hun beider expertise en netwerk de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. DAY1 World of Cars wordt de grootste autoshow van Nederland, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete droomauto’s, influencers, bekende coureurs, artiesten en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Walk of Fame waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden “on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. Of je staat versteld van de dikke acties in de Race & Rally Arena, waar bandenrook, oliegeur en piepende banden je de dag van je leven bezorgen!

Meer

Tijd

26 (Zondag) 10:00 - 28 (Dinsdag) 18:00

Organisator

402 Automotiveinfo@automotive.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X