maart

12mrt(mrt 12)10:0013(mrt 13)17:00British CAR & Lifestyle en clubstandBritish cars10:00 - 17:00 (13) Autotron, Graafsebaan 133 Organisator: Mini Seven Club Nederland TYPE EVENT:MEETINGPROVINCIE:NOORD-BRABANT

Details meeting

De British CARS & Lifestyle beurs is al bijna 30 jaar British Best, met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten. Diverse standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is.

Met vele standhouders is British CARS & Lifestyle zonder twijfel de grootste beurs met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk.

Ook dit jaar is Mini Seven Club Nederland aanwezig met een clubstand. En deze keer wat groter dan normaal, we zetten namelijk een mooie tentoonstelling neer in de oude museumzaal met als thema race en rally. En omdat we 60 jaar bestaan, krijgen onze leden 7,50 euro korting het entreekaartje. Dit kaartje dient vooraf gekocht te worden via de webshop op www.britishcarsandlifestyle.nl. De kortingscode staat in de Seven die in februari uitkomt.

Meer

Tijd

12 (Zaterdag) 10:00 - 13 (Zondag) 17:00

Organisator

Mini Seven Club Nederlandevents@minisevenclub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X