oktober

24okt09:3018:00BorderRun End of SeasonALLE MERKEN09:30 - 18:00 Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort, Punt 1, 3253 MC Ouddorp Organisator: BorderRun TYPE EVENT:FESTIVALPROVINCIE:ZUID-HOLLANDTYPE AUTO:SUPERCAR

Details meeting

Bij deze presenteren we weer een nieuwe editie van BorderRun. 24 Oktober 2021 is het weer zover! We starten deze editie op een prachtige locatie aan de rand van Zeeland, we gaan namelijk terug naar de hoek van het land waar wij begonnen zijn. We ontvangen u bij ”Brasserie Zeven”, een prachtige locatie aan het Grevelingenmeer. U wordt zoals altijd ontvangen met een drankje met wat lekkers zodat u rustig de dag kunt beginnen en op het gemak alle deelnemers kunt bekijken.

Wanneer iedereen zich heeft aangemeld en de goodybag heeft ontvangen starten we in kleine groepjes aan het eerste deel van de rit. Deze zullen we weer zo uitnodigend mogelijk maken. Prachtige rustieke polderwegen, stukken waar u even op het gas kunt gaan en natuurlijk plaatsen waar u heerlijk uw auto door de bochten kunt sturen.

Na een fijne rit zullen we arriveren op de lunch locatie. Deze houden we voorlopig nog geheim om op deze locatie rustig te kunnen eten. We zullen weer kunnen genieten van een uitgebreid lunchbuffet waarbij aan iedereen wordt gedacht. Uiteraard zitten hier ook uw consumpties inbegrepen. Mocht u opmerkingen hebben of allergisch zijn voor bepaalde dingen, geef deze dan graag bij uw inschrijving aan dan kunnen we deze opmerkingen doorgeven.

Wanneer iedereen weer goed gevuld bij de auto’s is gekomen zullen we weer vertrekken voor het tweede deel van de route. Ook hier proberen we een zo uitdagend mogelijke route voor u uit te werken waar u optimaal kunt genieten van uw auto, de omgeving en hopelijk het weer. De eind locatie zal bij Leseman Car Care in Breda. Een serieuze speler op de markt met diverse diensten en vestigingen in het hele land. We zullen daar ontvangen worden voor een receptie.

We zullen voorlopig plaats hebben voor 50 auto’s of 100 personen en vol=vol. De deelname prijs zal 89 euro per persoon zijn. Wilt u dus zeker zijn van een plekje aan de start op deze unieke locatie, schrijf u dan snel in. Indien u twijfelt of uw auto in het deelnemers veld past kunt u ons via de contact pagina, facebook of telefonisch bereiken. We richten ons vooral op het hogere segment auto’s maar onze insteek is eigenlijk om in elk segment auto’s toe te laten om een gezellige groep echte autoliefhebbers bij elkaar te brengen voor een mooi avontuur.

U KUNT ZICH DIRECT INSCHRIJVEN OP DE WEBSITE !!

Meer

Organisator

BorderRuninfo@border-run.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X