GET IN TOUCH

Wil je meer informatie over onze activiteiten, een samenwerking met ons aangaan als partner of gewoon een berichtje achterlaten, vul dan het formulier hiernaast in en we zullen zo snel mogelijk op je vraag of verzoek reageren.

Wil je sneller antwoord op je vraag? Check dan voor de zekerheid of jouw vraag niet tussen onderstaande ‘veelgestelde vragen’ staat.

SOCIAL

  VEELGESTELDE VRAGEN

  OVER ONS

  Door een meeting, ride of festival toe te voegen aan de officiële CARMEETINGS.NL kalender bereik je een groter of juist specifieker publiek. Uiteraard kun je nog steeds gebruik maken van de manier van bekendmaking die je tot nu toe gewend was, zie de kalender als een extra manier om je meeting, ride of festival onder de aandacht te brengen.

  CARMEETINGS.NL is hét online platform voor car fanatics waar je op overzichtelijke wijze alle aankomende carmeetings kunt bekijken. Wij organiseren zelf echter geen meetings, rides of festivals, dit laten wij graag aan jullie over.

  Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen dien je dan ook contact op te nemen met de organisator zelf, je vindt de contactgegevens van de organisator in de KALENDER.

  Onderaan deze pagina kun je jezelf inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zo ben je altijd als allereerste op de hoogte van aanbiedingen van onze PARTNERS.

  KALENDER

  Jazeker, met de filteroptie heb je de mogelijkheid om te zoeken naar een specifieke meeting. Je kunt onder andere filteren op type auto en de meetings bekijken per provincie.

  Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen dien je contact op te nemen met de organisator zelf, je vindt de contactgegevens van de organisator in de KALENDER.

  Als je je voor een meeting, ride of festival dient aan te melden, gebeurt dit altijd rechtstreeks via de organisator zelf. Via de contactinformatie in de KALENDER word je doorgelinkt naar de website of Facebook pagina van de organisator zodat je je daar kunt aanmelden.

  Overigens is dit slechts bij enkele meetings van toepassing, lees dus altijd de extra informatie als je een meeting wilt bezoeken.

  PARTNERS

  Partners bieden wij exclusiviteit per vakgebied. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf in car-detailing, dan garanderen wij jou dat er in de provincie waar jouw bedrijf gehuisvest is, geen concurrerend bedrijf een partnerschap met ons aan kan gaan.

  Bovendien zijn al onze bezoekers car minded, met andere woorden: precies de doelgroep die jij wilt aanspreken.

  Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

  FOTO'S

  Of je nu een professionele camera hebt of een smartphone met een goede lens, iedereen kan foto’s uploaden op de CARMEETINGS.NL website. Zolang je foto’s van goede kwaliteit zijn, een professionele look hebben en niet voorzien zijn van een naam of watermerk komen ze in aanmerking voor onze FOTO’S pagina.

  Wij voorzien jouw ingestuurde foto´s van je IG naam, dit zorgt voor meer feed naar jouw pagina als hobbyfotograaf of car-spotter.

  MEETING TOEVOEGEN

  Zolang je de organisatie van een meeting professioneel aanpakt, je niets illegaals doet en minimaal 25 auto’s op je meeting verwacht kom je al in aanmerking voor een vermelding in onze KALENDER.

  Maak je meeting niet mooier dan hij is, dit om teleurstelling van car fanatics te voorkomen.

  Liever niet, maar de mogelijkheid bestaat om nog wijzigingen met betrekking tot jouw georganiseerde meeting door te geven. Vul hiervoor ons contactformulier in en vermeld duidelijk om welke specifieke meeting de wijziging gaat.

  null

  Wij staan voor je klaar

  En doen ons uiterste best om al jouw vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

  X
  X